Osteopatiasta apua kehosi vaivoihin Järvenpäässä

Tutustu osteopatiaklinikkani palveluihin! Voit varata ajan hoitoihin soittamalla.

Ota yhteyttä!

Osteopatiaklinikka Tapio Voutilainen tarjoaa osteopaattisia hoitoja Järvenpäässä. Osteopatiassa kehoa hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Tuki- ja liikuntaelimistön terveys on avain yleiseen hyvinvointiin. 

Klassinen osteopatia 

Klassinen osteopatia on tehokas hoitomuoto. Voit tulla hoitoon, mikäli sinulla on jokin akuutti tai krooniseksi kehittynyt vaiva. Osteopatialla voidaan hoitaa esimerkiksi hyvin yleisiä niska- ja selkävaivoja. Osteopaattiset hoidot ovat myös hyviä yleistä terveyttä ja hyvinvointia ylläpitäviä hoitomuotoja. Hoitokertojen määrä riippuu ongelman luonteesta.   

Kraniaalinen osteopatia

Kraniaalisessa osteopatiassa pyritään aistimaan kehon sisäiset rytmit ja liikkeet. Näiden avulla edesautetaan liikkeitä, joita tekemällä voidaan hoitaa potilaan vaivoja. Ammattitaitoinen osteopaatti osaa tunnustella, minkälainen potilaan terveydentila on ja miten häntä voidaan hoitaa. Hoito on hyvin hienovarainen ja vapauttaa stressitilat koko kehosta. 

Koliikkihoito vauvoille

Koliikkihoidon aikana osteopaatti tunnustelee vauvan päätä, selkää, rintarankaa ja vatsaa. Liikkeet ovat hellästi vauvan kehoa hierovia; ne poistavat ahtaassa kohdussa syntyneet jännitystilat. 

Vauva voi reagoida jo vastaanotolla hoidon positiivisiin vaikutuksiin, kun jännitys saadaan laukeamaan.


Koliikkihoidon avulla voidaan poistaa myös syntymätraumoja, kuten napanuoratraumaa. Vauvalle voi kehittyä napanuoratrauma, jos napanuora on kohdussa kiertynyt vauvan kaulan ympärille. Napanuoratrauma voi poistua myös itsestään, mutta hoitamattomana se voi haitata vielä myöhemmässä elämässä. Syntymätrauma kannattaakin hoitaa kuntoon jo vauvaiässä.

Kursseja ryhmille ihmiskehon tuntemuksesta 

Kun opit tuntemaan oman kehosi, opit myös pitämään paremmin huolta sen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kursseilla tutkitaan kehonsisäisiä liikkeitä ja rytmejä. Opit tunnistamaan erilaiset jännitystilat kehossasi ja löydät keinoja niiden purkamiseen. Kun kehosi voi hyvin, niin mielesikin on levollinen ja ajatuksesi kirkas. 


Kerron mielelläni lisää osteopatiasta. Ota yhteyttä ja varaa aika osteopatiaklinikalleni Järvenpäähän!

Osteopatialla hoidat kehosi kuntoon! Osteopatiaklinikka Tapio Voutilainen palvelee Järvenpäässä.

Varaa aika